Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Mukavuusjärjestelmillä on tärkeä rooli ajoneuvojen myynnissä. Varmista, että omillesi on löydetty parhaat ratkaisut SGS:n avulla.

Suuri houkutus loppuasiakkaille – heille, jotka varsinaisesti ostavat ajoneuvot jälleenmyyjiltä – on tarjotun mukavuuden taso. SGS:llä on tieto ja kokemus varmistaa, että järjestelmäsi on suunniteltu ja rakennettu tarjoamaan kestävää, luotettavaa mukavuutta ajoneuvon kuljettajille ja matkustajille ilmastoinnista ja lämmitettävistä istuimista säädettävään ambient-valaistukseen. Lisäksi meillä on asiantuntemus auttaa varmistamaan, että ajoneuvosi mukavuusjärjestelmät täyttävät kaikki asiaankuuluvat kansainväliset standardit toimivuuden ja turvallisuuden osalta.

Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet asiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toimintasäteen.

Ota meihin yhteyttä, niin annamme lisätietoja monipuolisesta valikoimastamme mukavuusjärjestelmien testaus- ja verifiointipalveluja.