Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n palvelut ohjausjärjestelmille ja -ohjelmistoille – varmista ajoneuvosi ohjausjärjestelmien ja -ohjelmistojen turvallisuus ja toimintavarmuus.

Ajoneuvosi sisältävät lukuisia oleellisia ohjausjärjestelmiä ja -ohjelmistoja. Sen takia sinun täytyy varmistaa näiden järjestelmien turvallisuus ja toimintavarmuus. Monipuolinen valikoimamme palveluita ohjausjärjestelmille ja -ohjelmistoille auttaa arvioimaan ja parantamaan autojen elektronisten ohjausyksikköjen (ECU), ajodynamiikan, kuljettajan tuen, aktiivisen turvallisuuden ja mukavuusjärjestelmien toimintavarmuutta ja turvallisuutta viimeisimpien kansainvälisten standardien mukaisesti.

Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet asiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toimintasäteen. Tästä johtuen voimme auttaa diagnosoimaan viat, sertifioimaan laadun, varmistamaan kuljettajan ja matkustajien turvallisuuden sekä auttaa rakentamaan paremman tuotteen – missä tahansa toimintasi sijaitseekaan.

Ota meihin yhteyttä, niin annamme lisätietoja siitä, miten voimme auttaa varmistamaan ajoneuvosi ohjausjärjestelmien ja -ohjelmistojen turvallisuuden ja luotettavuuden.