Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n ajoneuvoakkujen sähkömagneettisen yhteensopivuuden (electromagnetic compatibility, EMC) testauspalvelut varmistavat, että autojen akut toimivat varmasti ja tehokkaasti.

EMC-vaatimustenmukaisuus on nykyisin olennainen osa turvallisuutta autoissa ja niiden akkuyksiköissä. Sähköjärjestelmien kasvava käyttö ja riippuvuus ajoneuvoissa on johtanut potentiaalisempiin sähköisten häiriöiden lähteisiin ja asettanut enemmän painoarvoa EMC-yhdenmukaisuuteen ja luotettavuuteen. Sähköautot vaikuttavat myös EMC-yhdenmukaisuuteen, kun ne liitetään verkkovirtaan ulkopuolisella kaapelilla, mikä tuo EMC-ilmiön autoihin täysin uudella tavalla.

Suoritamme EMC-yhdenmukaisuustestausta tukeaksemme tuotekehitystä ja tuotteiden toimitusta. Testaus tapahtuu EU:n ja YK:n pakollisten EMC-vaatimusten – 2004/104/EY ja UN ECE R10 – mukaisesti. Tarkistamme sekä EMC-häiriönsietotestin aikana että sen jälkeen yksikön luonnehdinnan ja suorituskyvyn, ja akkua voidaan valvoa jatkuvasti. Ymmärrämme teollisuusalan asiantuntemuksen keinojemme lisäksi, että OEM-vaatimukset edellyttävät jopa korkeampia häiriönsietotasoja ja lisätestausta, jotta hallintayksiköiden luotettavuus ja toiminnallinen turvallisuus voidaan varmistaa.

Akkuyksiköt sisältävät testaustarkoituksia varten akkujen hallintajärjestelmät, joissa on turvatoiminnot.

Maailmanlaajuisen akkujen turvallisuuden ja EMC-yhdenmukaisuuden testausasiantuntijoiden ja -tilojen verkostomme sekä laajan teknisen kokemuksemme ansiosta olemme ihanteellinen kumppani auttamaan yritystäsi valmistamaan tuotteita uusien sähköajoneuvoihin liittyvien EMC-vaatimusten mukaisesti sijainnistasi riippumatta.

Ota yhteyttä paikalliseen SGS:n toimistoon, niin kerromme lisää, kuinka akkujen EMC-testauspalvelut voivat auttaa täyttämään teollisuuden ja markkinoiden vaatimukset.