Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n käynnistysakkujen testauspalvelu – naulan tunkeumatesti, törmäys-, ylivaraus- ja oikosulkutestit, korkean lämpötilan testi ja lämpöshokkitesti – auttaa sinua täyttämään akkuturvallisuusstandardit ja muut viranomaisvaatimukset.

Autamme takaamaan tuotteen ja henkilökohtaisen turvallisuuden sekä vähentämään vahingonkorvausvaatimusriskiä.

Auton akkujen testaus niiden turvallisuuden varmistamiseksi on olennaista sähkökäyttöisten ajoneuvojen kehitykselle ja niiden laajalle hyväksynnälle. Voimme arvioida toiminnallisen turvallisuuden, testata sähköisen ja sähkömagneettisen yhteensopivuuden ja määrittää toimintakyvyn ja luotettavuuden. 

ISO/IEC 17025-akkreditoiduissa laboratorioissamme suoritamme lataus- ja purkaustestejä (600 V:hen, 600 A:han 240 kW:hen asti) ja ajosyklisimulointia sekä väärinkäyttö- ja onnettomuustestauksia. Jälkimmäisessä luokassa teemme seuraavia testejä:

  • autojen törmäystestit
  • naulan tunkeumatestit
  • ylikuormitustestit
  • oikosulkutestit

Tällä alalla maailman laajimman verkostomme ja laaja-alaisen teknisen asiantuntemuksemme avulla voimme auttaa sinut läpi koko turvallisuuselinkaaren – missä tahansa yrityksesi sijaitseekaan. Tunnemme perinpohjaisesti uusimmat teknologiat ja ohjelmat (esimerkiksi FreedomCAR) samoin kuin sellaiset oleelliset standardit kuin ISO 12405, ISO 26262, BATSO (Battery Safety Organization), UN 38.3, ECE 10 ja ECE 100.

Ota yhteyttä SGS:ään, niin kerromme lisää, miten testauspalvelumme voivat auttaa täyttämään viranomaisvaatimukset.