Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS voi auttaa varmistamaan, että akkujen hallintajärjestelmäsi noudattavat korkeimpia turvallisuus- ja laatustandardeja.

Sähkö- tai hybridiautojen akkujen hallintajärjestelmä (battery management system, BMS) on keskeinen laitteisto- ja ohjelmistokomponentti. SGS voi auttaa varmistamaan, että BMS on suunniteltu ja kehitetty täyttämään tiukat kansainväliset laatu- ja turvallisuusstandardit. Voimme auttaa myös tuotekehittelyssä. Annatko asiakkaillesi eniten sähköenergian palautuksesta? Onko lataaminen niin tehokasta kuin se voisi olla? Saadaanko ajettaessa energia käyttöön tehokkaimmalla tavalla? Ja mikä on tehokkain tapa estää sähköisku 600 V DC:ssä? Voimme vastata näihin ja moniin muihin kysymyksiin.

Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet asiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toimintasäteen.

Ota meihin yhteyttä, niin annamme lisätietoja monipuolisesta valikoimastamme sähköajoneuvojen akkujen testaus- ja verifiointipalveluja.