Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n sähköajoneuvojen akkujen testaus- ja tarkastuspalvelut, joihin kuuluu myös litiumioniakkujen testaus, antavat asiakkaille mahdollisuuden vähentää kustannuksia ja kehittää innovatiivisia tuotteita

Akut ja virtalähteet kuuluvat jokaisen sähköajoneuvon sydämeen. Huippulaatuisten, turvallisten ja luotettavien akkujen suunnittelu on monimutkainen haaste tämän päivän kilpailuhenkisillä markkinoilla. Laboratoriomme ovat tunnustettuja ajoneuvo- ja akkuteollisuuden kumppaneita ja tarjoavat kaikki vaadittavat tekniset tarkastuspalvelut.

Olivatpa kyseessä paristot, suojakytkennät, akun hallintajärjestelmät, moduulit tai akkuyksiköt, SGS:n ISO 17025 mukaiset laboratoriot voivat testata tuotteesi OEM-määräyksiä ja vakiintuneita standardeja vastaaviksi, kuten ISO 12405 ja UN 38.3 (litiumioni). Testaamme myös paristojen suorituskyvyn, keston ja turvallisuuden.

Maailmanlaajuinen verkostomme tarjoaa kaikki testaus-, hyväksyntä-, sertifiointi- ja tarkastuspalvelut pienistä paristoista alkaen aina suurten ajoneuvojen akkujärjestelmiin tuotekehityksen, käytön ja hävityksen aikana. Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet asiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toimintasäteen.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja monipuolisesta valikoimastamme sähköajoneuvojen akkujen testaus- ja verifiointipalveluja.