Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Käsittelemme yli 500 000 rekisteriotetta joka vuosi. Asiakkaitamme ovat suuret autovuokraamot, rahoituslaitokset ja ajoneuvovalmistajat. SGS on maailman johtava nimi rekisteriotteiden hallinnassa.

Ymmärrämme rekisteriotteiden käsittelyn haastavimmat puolet perinpohjaisesti. Rekisteriotteiden varmennuspalveluidemme avulla voidaan varmistaa seuraavat asiat:

  • tarkkuus sekä laadun ja palvelun varmistus
  • koulutettu ja kokenut tukihenkilöstö 
  • edistyksellinen verkkopohjainen seuranta- ja varastointiprosessi
  • kattava avaimet käteen -lähestymistapa 
  • kätevä, verkkopohjainen tiedonhallinta ja tietojen käyttö
  • ratkaisun kustannustehokkuus.

Tarjoamme kattavan valikoiman rekisteriotteiden varmennuspalveluja, joita ovat digitaalinen kuvaus, tallennus, verkkopohjainen tietojen hallinta ja ylläpito sekä ajoneuvojen rekisteröintitietopalvelut autovuokraamoille, rahoituslaitoksille ja ajoneuvovalmistajille. Rekisteriotteiden varmennuspalvelut tarjotaan huippumodernin FIESTA (Fully Integrated Extended Service Title Administration) -käsittelyjärjestelmän kautta. SGS:n varmennuspalvelujen avulla rahoituslaitokset pystyvät laskemaan rekisteriotteiden hallinnasta ja varastoinnista aiheutuvia kustannuksia sekä parantamaan palvelua ja laatua.

Tavoitteemme on, että voit rauhallisin mielin suorittaa muita tehtäviäsi, kuten ajoneuvojen leasing-sopimuksien lopputarkastukset ja jälleenmarkkinoinnin. Näin voit olla varma, että kun kauppa on tehty, kyseiseen ajoneuvoon liittyvä rekisteriote on saatavana ja – sille on tehty tarvittavat tarkastukset ja päivitykset.

Kun aloitat yhteistyön SGS:n kanssa, pääset hyötymään yli vuosisadan pituisesta kokemuksestamme tarkastus-, – testaus- ja sertifiointipalvelujen tarjoajana. Lisäksi käytössäsi ovat kokemuksemme ajoneuvoalan liiketoiminnasta kaikilla mantereilla. Mikään toinen palveluntarjoaja ei pysty tarjoamaan kattavampaa asiantuntemusta.