Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS tarjoaa autovanhinkojen riippumattomat tarkastus- ja raportointipalvelut hyödyntämällä kaikkia markkinoilla olevia menetelmiä.

Raportit sisältävät digitaaliset kuvat autojen vahingoista. SGS tarjoaa myös kattavat onnettomuustutkintapalvelut. Palvelu voidaan toimittaa joko paikallisesti tai etäyhteyden välityksellä ilman tarkastajan fyysistä paikallaoloa.

Ajoneuvojen tiedonhallintajärjestelmästämme (Automotive Information Management System, AIMS) voidaan muodostaa tiedonsiirtoyhteys järjestelmääsi verkkopalvelujen, sähköpostin tai verkkoliittymän kautta. Kyseisen palvelun avulla voit varmistaa tekeväsi työtä riippumattoman yrityksen kanssa. Keskitymme sinun tavoitteisiisi, kuten kulujen pienentämiseen, joutoaikojen vähentämiseen ja ehdotetun korjaustoimenpiteen laadun varmistukseen. 

Tarjoamme esimerkiksi seuraavat palvelut:

 

  • Korjauskulujen optimointi, kokonaishäviön arviointi ja sovittu arvo
  • Nopea arviointi puhelimitse – ilman ammattilaistarkastajan vierailua
  • Ajoneuvon korjauksen valvominen
  • Ajoneuvojen rahallisen ja jäännösarvon määrittäminen
  • Oikeudellinen tuki
  • Onnettomuuden tutkimus vaateiden tietojen tarkistamiseksi
  • Raporttimme ja tietomme mukautetaan työnkulkuusi, jolloin prosesseihin tehtävät muutokset ovat minimaaliset.

SGS on ajoneuvotarkastuksien johtava tarjoaja, jolla on laaja vakuutusalan tuntemus, sillä tarkastamme enemmän ajoneuvoja kuin kukaan muu. Asiakaspalvelukeskuksemme tarjoaa asiakkaillemme tärkeää tukea. Asiakkaitamme ovat tunnetut autovalmistajat, niiden rahoituspalveluyritykset, autovuokraamot, autokannan hallintayritykset, oman autokannan omistavat yritykset ja luonnollisesti vakuutusyhtiöt.