Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS on kehittänyt kokonaisvaltaisen palveluvalikoiman entisten leasing- tai vuokra-autojen tarkastamiseen niin, että niiden todellinen arvo voidaan määrittää riippumattomasti ja kiistattomasti.

Kun haluat myydä auton, jonka leasing-sopimus on päättymässä, tai entisen vuokra-auton joko internetissä tai perinteiseen tapaan, voit hyödyntää SGS:n ajoneuvojen uudelleenmyyntitarkastuspalveluja, joihin luottavat monet ostajat ja myyjät kaikkialla maailmassa. Riippumattomasti ja ammattitaitoisesti laaditut raporttimme mahdollistavat ajoneuvon todellisen arvon määrittämisen, ja ostajat voivat nähdä tarkalleen rahoillensa saamansa vastineen – tiedot sisältävät ajoneuvon mallin, lisävarusteluettelon ja ennen kaikkea ajoneuvon kuntoa koskevat tiedot. Raporttien tukena käytetään digitaalisia valokuvia.

Uudelleenmyynnin palvelumme sisältävät:

  • Päättyvien leasing-sopimusten seuranta
  • Yhteyden ottaminen vuokraajaan tapaamisten sopimiseksi
  • Tarkastuksien suorittaminen sovitussa kohteessa
  • Elektronisten tarkastusraporttien laatiminen, sis. digitaaliset valokuvat
  • Kokonaisvaltainen raportointi ja tiedot internetin välityksellä
  • Hallinnollisen raportoinnin mukauttaminen vaatimuksiisi
  • Omistusasiakirjojen hallinta, jotta ajoneuvon ja asiakirjojen tiedot olisivat tarkkoja ja ajan tasalla

SGS on johtava ajoneuvojen tarkastaja, joka palvelee leasing-sopimuksensa loppuvaiheessa olevien ajoneuvojen, uusien autojen, vuokra-autojen ja autohuutokauppamyynnin markkinoita. SGS:llä on laaja kokemus kyseisiltä aloilta, ja tarkastamme enemmän ajoneuvoja kuin kukaan muu. Asiakaspalvelumme ja asiakirjayksikkömme ovat tärkeä osa tukipalveluitamme. Asiakkaitamme ovat kaikki tärkeimmät autovalmistajat, rahoitusyhtiöt, suurimmat autovuokraamot, tärkeimmät autojen huutokauppasivustot ja pankit.