Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n varastotarkastukset ovat oleellisen tärkeä väline vuokrauksen riskinhallinnassa tarjoten paremman varmuuden sekä rahoitusalan instituutioille että jälleenmyyjille.

Suorittamalla huolellisia ajoneuvon varastotarkastuksia alan ammattilaisemme auttavat sinua pysymään ajan tasalla varaston rahoitustilanteesta, jolloin myytyjen mutta maksamattomien ajoneuvojen riski on pienempi – samalla palvelumme suojaavat luottotilaa.

Käytämme viimeisintä tarkastusteknologiaa jälleenmyyjän nykyisen inventaarion vertaamiseksi myytyihin ajoneuvoihin keräten tietoa, kuten ajoneuvon sarjanumeron ja mallin, sekä ottamalla tarvittaessa kuvia. Ohjelmamme ovat joustavia, ja ne voidaan mukauttaa eri vaatimuksiin, ne voivat olla yksittäisiä tai pitkäaikaisia toimia, säännöllisillä tarkastuksilla voidaan määrittää suuntauksia ja vähentää riskejä.

Kaikkien tarkastusprosessien tuloksena saadaan digitaalinen raportti, joka voidaan antaa välittömästi avainhenkilöille – jälleenmyyjille ja niiden rahoitusyksiköille – jotka on määritetty suunnitteluvaiheessa.

Varastotarkastuksiemme avulla varmistamme, että lainanantajien ja heidän asiakkaidensa välinen luottamus säilytetään tarkkojen ja helposti ymmärrettävien varastotietojen avulla. Yhteistyökumppanimme luottavat SGS:n maailmanlaajuiseen kokemukseen autoteollisuuden tarkastuksista, ja he palkkaavat parhaat tarkastusalan ammattilaisemme, jotka on koulutettu täyttämään korkeat standardit, joita olemme noudattaneet toiminnassamme vuodesta 1878 asti.