Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kun yrityksesi on antanut sertifioidulle käytetylle ajoneuvolle (Certified Pre-Owned, CPO) hyväksyntänsä, ajoneuvon laadulla on suora vaikutus yrityksesi maineeseen ja yrityskuvaan.

SGS:n sertifioitujen käytettyjen ajoneuvojen auditoinnit antavat 100-prosenttisen varmuuden siitä, että liikkeessäsi myytävä ajoneuvo on asiakkaidesi luottamuksen arvoinen.

Vaikka autoliikkeesi on jo suorittanut oman sertifiointinsa ajoneuvoille, SGS pyrkii tutkimaan, onko tarkastus ja valmistelu sekä mahdolliset korjaukset suoritettu riittävän tiukin kriteerein, jotta asiakkaille pystytään tarjoamaan aidosti varteenotettava vaihtoehto uudelle autolle.

Samalla SGS voi varmistaa, että liikkeesi noudattaa oikeita standardeja ja työtapoja, jotta asiakkaasi voivat tehdä hankintansa miellyttävässä ja luotettavassa ympäristössä.

Tekniset asiantuntijamme noudattavat antamianne kirjallisia vaatimuksia ja käyvät läpi tarkastusluetteloa kohta kohdalta varmistaen, että tarkastettavat ajoneuvot täyttävät tiukat vaatimuksenne. Prosessin päätteeksi luovutettavassa auditointiraportissamme annetaan sekä arvokkaita tietoja yksittäisistä ajoneuvoista että riippumaton arvio siitä, kuinka täsmällisien standardien mukaan liikkeessäsi työskennellään. Näin voit luottaa entistä paremmin liikkeen palveluun ja asiakkaillesi myytävävien CPO-ajoneuvojen laatuun. Koska olemme saaneet tarkastusluettelon pohjamateriaalin suoraan teiltä, voit olla varma, että toimimme juuri niin perinpohjaisesti kuin itse haluatte.

SGS tarjoaa joustavimmat ja tarkimmat ajoneuvoauditoinnit. Olemme maailman johtava tarkastus-, varmennus-, testaus- ja sertifiointipalveluja tarjoava yritys. Asetamme standardit laadussa ja luotettavuudessa muille alan toimijoille kaikkialla maailmassa. Toivomme, että luottamalla meihin myös omien asiakkaidenne luottamus teihin kasvaa.