Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n autoteollisuuden alihankkijoiden kehittämispalvelu – yksi autoteollisuuden alihankintaketjuratkaisuistamme – varmistaa, että laatustandardit täyttyvät.

Siellä missä havaitaan virheitä, tarjoamme autoteollisuuden alihankkijakoulutusta, joka kehittää suorituskykyä ja parantaa edelleen yrityksesi mainetta.

Valvomme tavarantoimittajiesi vaatimustenmukaisuutta toimialastandardeja vasten kuin myös omia erityisiä vaatimuksiasi vasten. Sen vuoksi voimme auditoida hyväksyttyjä kansallisia ja kansainvälisiä määräyksiä vasten sekä varmistaa, että tavarantoimittajat seuraavat yrityksesi tavoitteita, käytäntöjä ja arvoja – tai mitä tahansa muita määrittelemiänne kriteereitä. Tämä edesauttaa tehokkuutta kannustamalla toiminnalliseen johdonmukaisuuteen koko toimitusketjussa.

Auditoijillamme on tarvittava kaupallinen tietoisuus ja olennainen toimialan tietämys tarjotakseen luotettavaa – ja itsenäistä – neuvontaa yrityksesi kumppaneille. Ja maailmanlaajuisen verkostomme ansiosta voimme toimittaa palvelumme alihankkijoille missä tahansa he ovatkaan.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja siitä, miten alihankkijoiden kehittämispalvelumme voivat nostaa laatustandardeja koko arvoketjussa.