Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n tekemät tuotemerkin suojaustarkastukset suojaavat, ylläpitävät ja kehittävät tuotemerkkejä.

Tutkimme ja raportoimme jälleenmyyjän vaatimustenmukaisuuden olemassa oleviin sisäisiin käytäntöihin nähden myyntiprosessin aikana. Auditointiemme avulla voidaan ryhtyä vaadittuihin toimiin arvokkaan tuotemerkin suojelemiseksi.

Jälleenmyyjäverkostot ovat tuotemerkin edustajia. Niiden on toimittava ammattimaisesti ja korostettava tuotemerkkisi olemusta, jotta se ja liiketoiminta kehittyvät. Jotta näin käy, annamme käyttöösi laajimman tarkastustyökalujen valikoiman.

  • Vakiotarkastukset Asiakkaisiin suoranaisesti tai epäsuorasti ja samalla tuotemerkkisi imagoon vaikuttavat tekijät arvioidaan eli esimekriksi tiedot, esillepano myymälässä ja keskeiset tunnusluvut (KPI).
  • Mystery Audit -tarkastukset Asiakkaiden saaamaan kokemuksen vaikuttavat jälleenmyyjän toiminnot ja prosessit arvioidaan objektiivisesti. Näin varmistetaan, että jälleenmyyjäsi ovat sitoutuneet kunnoittamaan ja kehittämään tuotemerkkiä osana päivittäistä toimintaansa.

SGS:n tekemien tuotemerkin suojaustarkastusten edut

Kun annat alan maailmanlaajuisesti suurimman tarjoajan tehdä puolueettoman tuotemerkin suojaustarkastuksen, saat varmasti luotettavat tulokset.

Tärkeimmät edut:

  • Ainutlaatuinen maailmanlaajuinen verkostomme on käytettävissäsi.
  • Globaalisti yhdenmukainen palvelu auttaa vertaamaan kilpailijoihin.
  • Mukautetut ratkaisut vastaavat projektisi tarpeita.
  • Voimme tehdä tuotemerkin suojaustarkastuksia autoliikkeissä, jotta voit vertailla 
  • Kehittyneet IT-ratkaisumme tuottavat reaaliaikaisen katsauksen tuotemerkkisi olemuksen esittelemiseen kaikilla maantieteellisillä alueilla tavoitteidesi mukaisesti.

Auditoijillamme on runsaasti kokemusta autonvalmistajille tehtävistä tarkastuksista. He ymmärtävät liiketoimintaasi ja mitä on tehtävä, jotta tuotemerkkisi suojataan pitävästi. Ammattimaiset kokeneet auditoijamme toimivat tulossuuntauneesti tavoitteidesi ohjaamina, joten saat liiketoimintapäätöksiä tehtäessä tarvittavat tiedot.

Kehitä liiketoimintaasi SGS:n tekemien tuotemerkin suojaustarkastusten avulla Pyydä lisätietoja lähimmästä SGS:n toimistosta.