Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Koulutuksen tarkoituksena on auttaa ymmärtämään sosiaalisen vastuun ja yrityskansalaisuuden aloitteiden tausta sekä tunnistamaan sidosryhmien etujen taustalla olevat tekijät.

Koulutus antaa osallistujille käsityksen myös kansalaisjärjestöjen roolin ja nykyisten maailmanlaajuisten eettisten aloitteiden tarkoituksesta ja vaatimuksista. Koulutuksen jälkeen osallistujat osaavat kuvata sosiaalisen vastuun hallintajärjestelmän tarkoituksen ja SA 8000 -standardin vaatimukset ja perusteet sosiaalisen vastuun hallintajärjestelmän jatkuvassa kehittämisessä.

Koulutus toimii johdantona kaikille SA 8000 -standardiin perustuvan sosiaalisen vastuun hallintajärjestelmän kehityksessä, käyttöönotossa ja hallinnassa työskenteleville. Mikäli suunnittelet osallistuvasi myös muuhun sosiaalisen vastuun hallintajärjestelmien koulutukseen, kuten sisäisen arvioinnin ja johtavan tarkastajan koulutukseen, tämän kurssin aikana saat SA 8000 -standardiin liittyvät tiedot ja taidot, jotka luovat pohjan tarvittavan auditointiosaamisen kehittämiselle.

Koulutus koostuu luennoista ja työpajoista.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja SGS:n sosiaalisen vastuun järjestelmien tietoisuuskoulutuksesta.