Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n yhteiskuntavastuuta käsittelevä koulutus parantaa yhteiskuntavastuun noudattamista ammatillisen koulutuksen avulla.

Yhteiskuntaan liittyvillä asioilla voi olla suuri vaikutus yritysten maineeseen ja pitkäaikaiseen kehitykseen. Yhteiskuntavastuuta käsittelevä koulutuksemme tarjoaa täyden valikoiman kursseja auditointiin, verifiointiin ja toimitusketjun hallintaan liittyen. Yhteiskuntavastuuta käsittelevä koulutuksemme antaa pääsyn globaaleihin parhaisiin käytäntöihin, mikä parantaa yhteiskuntavastuun noudattamista ja kilpailukykyä.

Miksi kannattaa valita SGS:n yhteiskuntavastuuta käsittelevä koulutus?

Olemme maailman johtava yhteiskuntavastuuta käsittelevän koulutuksen järjestäjä, ja tarjoamme käyttöösi ensiluokkaisen asiantuntemuksen ja maailmanlaajuisen verkoston yhteiskuntavastuun asiantuntijoita, joilla on laaja kokemus uusimmista käytännöistä. Nopeutetut oppimistekniikat ja monipuoliset koulutusmenetelmät auttavat saamaan parhaan hyödyn yhteiskuntavastuun koulutusbudjetista ja takaavat sekä yksittäisten työntekijöiden että koko henkilöstön koulutustavoitteiden saavuttamisen.

Jatka lukemista tai ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja siitä, miten yhteiskuntavastuuta käsittelevä koulutuksemme voi auttaa organisaatioita yhteiskuntavastuun strategioiden ja käyttöönoton avulla.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.