Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n koulutus toimii johdantokurssina kaikille ISO 28000 -standardin mukaisen toimitusketjun turvallisuuden hallintajärjestelmän kehityksessä, käyttöönotossa ja hallinnassa työskenteleville.

ISO 28000 -standardin vaatimusten mukaisen toimitusketjun turvallisuuden hallintajärjestelmän avulla voidaan tutkia ja valvoa organisaation toimitusketjun turvallisuusriskejä ja uhkia kaikissa vaiheissa, muun muassa tavaroiden kuljetuksessa toimitusketjun sisällä. Näin ollen voit kohdistaa resurssit ja toimet riskialtteimmille alueille ja osoittaa sidosryhmille, että turvallisuus on hallittu ja vastuullinen prosessi.

Koulutuksen jälkeen osallistujat

  • osaavat selittää ISO 28000:2007 -standardin tarkoituksen
  • osaavat kuvata ISO 28000:2007 -standardin vaatimukset
  • osaavat selittää ISO 28000: 2007 -standardin lausekkeiden keskinäiset suhteet
  • ymmärtävät, miten ISO 28000 -standardia käytetään toimitusketjun turvallisuuden hallintajärjestelmän jatkuvaan parantamiseen.

Koulutus toimii johdantokurssina kaikille ISO 28000 -standardin mukaisen toimitusketjun turvallisuuden hallintajärjestelmän kehityksessä, käyttöönotossa ja hallinnassa työskenteleville. Mikäli suunnittelet osallistuvasi myös muuhun toimitusketjun turvallisuuden hallintajärjestelmiä koskevaan koulutukseen, kuten sisäisen arvioinnin ja johtavan tarkastajan koulutukseen, tämän kurssin aikana saat ISO 28000 -standardiin liittyvät tiedot ja taidot, jotka luovat pohjan tarvittavan auditointiosaamisen kehittämiselle.

Koulutus koostuu luennoista ja työpajoista.

Koulutukseen osallistuvilta ei odoteta edeltävää tietoturvallisuuden laadunhallintajärjestelmien tai ISO 28000 -standardin tuntemusta.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja SGS:n ISO 28000 -standardin tietoisuuskoulutuksesta.