Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Koulutus tarjoaa liiketoiminnan hallintastrategian, jonka tarkoituksena on auttaa projektipäälliköitä ja prosessien omistajia hankkimaan tiedot ja varmuus, joiden perusteella he voivat haastaa vallitsevan tilanteen.

Koulutuksen aikana opit tarvittavat välineet ja tekniikat Lean Six Sigma -projektien johtamiseen ja toteuttamiseen. Koulutuksessa tarjotaan käytännön projektikokemusta ja parannetaan osallistujien teknistä osaamista kvantitatiivisissa ja kvalitatiivisissa analyyseissa.

Teorian ja soveltamisen ainutlaatuinen yhdistelmä tekee kurssista sekä käytännöllisen että vuorovaikutteisen, ja tarjoaa osallistuijille aidon mahdollisuuden saada aikaan tulosta. Tämä toteutetaan käyttämällä todellista liiketoimintaprojektia, joka osallistujan on määritettävä ennen koulutuksen alkamista. Koulutuksessa on noin kuukauden tauko, jonka aikana osallistujien on tarkoitus viedä projektejaan eteenpäin.

Koulutus sopii henkilöille, jotka aikovat johtaa parannusprojekteja, sekä Green Belt -asiantuntijoiden päälliköille, jotka tarvitsevat käytännön kokemusta Lean Six Sigmasta. Jotta Six Sigma Green Belt -koulutuksesta saa parhaan hyödyn, on keskeisen tärkeää, että osallistujilla sitä varten määritetty projekti.

Osallistujilla on oltava käytössään myös kannettava tietokone, johon on asennettu Minitabin versio 14, Microsoft Excel ja Microsoft PowerPoint.

Koulutus koostuu luennoista ja työpajoista.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää SGS:n Six Sigma Green Belt -koulutuksesta.