Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Koulutus tarjoaa lähestymistavan liikkeenjohdon strategiaan, jonka tavoitteena on auttaa sinua käyttämään tekniikoita, joilla voit hallita ja luoda dynaamisia ryhmiä Lean Six Sigma -projektien toteuttamiseen.

Tarjoamme käytännön projektikokemusta ja parannamme osallistujien teknistä osaamista kvantitatiivisissa ja kvalitatiivisissa analyyseissa, jotka vaaditaan Lean-konseptien käyttöön. Teorian ja käytännön ainutlaatuinen yhdistelmä antaa osallistujille osaamisen ja varmuuden, joilla he voivat toteuttaa projekteja ja kehittää muiden Six Sigma -kouluttajien valmennustaitoja.

Koulutus sopii henkilöille, jotka aikovat johtaa monimutkaisia parannusprojekteja, jossa tarvitaan tarkkoja tilastoanalyyseja ja dynaamisia johtamistaitoja. Jotta Six Sigma Green Belt -koulutusohjelmasta saa parhaan hyödyn, on keskeisen tärkeää, että osallistujilla sitä varten määritetty projekti. Osallistujilla on oltava käytössään myös kannettava tietokone, johon on asennettu Minitabin versio 14, Microsoft Excel ja Microsoft PowerPoint.

Koulutus koostuu luennoista ja työpajoista.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää SGS:n Six Sigma Black Belt -koulutuksesta.