Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Lean- ja Six Sigma -koulutukset SGS:ltä – hanki tarvittava osaaminen liiketoiminnan jatkuvaa parantamista sekä henkilökohtaista kehittymistä varten.

Lean- ja Six Sigma -koulutuksiemme avulla parannat liiketoiminnan ja johtamisen tehokkuutta sekä laauta. Koulutuksemme tarjoavat tarkat tiedot sekä taidot, joita tarvitaan liiketoiminnan sekä oman osaamisen jatkuvassa kehittämisessä.

Tarjoamme kattavan valikoiman johtamisen tehokkuuteen liittyviä koulutuksia, muun muassa: Six Sigma Champion, Six Sigma Green Belt, Six Sigma Black Belt, Certified Lean Expert in Cost Reduction, Certified Lean Master -ohjelma ja Lean Six Sigma Master Black Belt -koulutus.

Miksi valita SGS:n Lean- ja Six Sigma -koulutus?

Olemme maailman johtava Lean- ja Six Sigma -kouluttaja, ja kokemuksemme, resurssimme sekä asiantuntevat kouluttajamme auttavat yritystäsi hyödyntämään koulutusbudjettiaan mahdollisimman tehokkaasti. Monipuoliset koulutusmenetelmät ja nopeutetut oppimistekniikat takaavat sekä yksittäisten työntekijöiden että koko henkilöstön koulutustavoitteiden saavuttamisen.

Kerromme mielellämme lisää siitä miten Lean- ja Six Sigma -koulutuksemme voivat auttaa organisaatiotasi.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.