Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n tarjoamassa sähkölaitteiden toiminnallista turvallisuutta koskevassa koulutuksessa käsitellään kelpoisuutta standardien IEC 60730 ja IEC 60335-1 kanssa.

Sähkölaitteet ovat olleet osa kodinkoneita monien vuosien ajan. Yhä useammin virtapiirit korvaavat turvatoiminnot näissä laitteissa tai mahdollistavat tiettyjä toimintoja.

Sähkölaitteiden toiminnallista turvallisuutta koskevassa koulutuksessa osallistujille opetetaan, kuinka asianmukaiset standardit otetaan käyttöön organisaatiossa. Keskitymme pääasiassa IEC 60730:een, johon kuuluvat kotitalouskäytössä olevat sähköiset ohjausyksiköt ja muut vastaavat laitteet. Käsittelemme myös IEC 60335-1:n, joka liittyy kotitalouskäyttöön sekä muuhun vastaavaan käyttöön tarkoitettujen sähkölaitteiden turvallisuuteen.

Lue lisää sähkölaitteiden toiminnallista turvallisuutta käsittelevästä koulutuksestamme. Pyydä lisätietoja lähimmästä SGS:n toimistosta.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.