Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n IEC 61508 -standardin toiminnallisen turvallisuuden koulutuksen avulla opit ottamaan tämän standardin käyttöön turvallisuusjärjestelmien teollisessa kehityksessä.

Toiminnallisen turvallisuuden IEC 61508 -standardi koskee kaikkia teollisuussektoreita ja käsittää tuotteen koko elinkaaren. Sen käyttöönotto on vaikeaa ja vaatii pitkän kokemuksen turvallisuuteen liittyvistä konsepteista. Prosessin onnistumiseksi sekä valmistajien että toimittajien on varmistettava, että työntekijät saavat kattavan koulutuksen.

Koulutus akkreditoidulta testaus- ja tarkastuselimeltä

Toiminnallisen turvallisuuden koulutuksemme:

  • perehdyttää osallistujat IEC 61508 -standardiin ja sen vaatimuksiin
  • havainnollistaa vaatimusten tavoitteellisen käyttöönoton tutkimusten ja oikeiden esimerkkien käytön avulla
  • tarjoaa kattavia koulutusmoduuleja

Tarkempia yksityiskohtia ohjelmasta löydät esitteestämme, jonka voit ladata tältä verkkosivulta. Huomaa myös aiheeseen liittyvät linkit, joiden kautta pääset koulutuksen verkkosivulle ja voit rekisteröityä verkossa.

Kouluttajillamme on vuosien käytännön kokemus alaltaan, ja he esittelevät osallistujille standardin vaatimusten keskeiset kohdat käytännössä testatun moduuleista koostuvan koulutuksen ja ammattitutkinto-ohjelman avulla.

Ota yhteyttä meihin, jos haluat lisätietoja IEC 61508 -koulutuksestamme ja teollisuuden toiminnallisen turvallisuuden ammattitutkinnoista (IFSP) sekä teollisuuden toiminnallisen turvallisuuden erikoisasiantuntijan (IFSE) ammattitutkinnoista ja muista toiminnallisen turvallisuuden standardeja koskevista seminaareistamme.