Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n teollisuusautomaation toiminnallista turvallisuutta koskevan koulutuksen avulla voit minimoida organisaation riskit.

Perustuen IEC 61508, 2.painokseen koulutustarjontamme on suunniteltu vastaamaan kaikkien alalla toimivien tarpeisiin aina yritysjohtajista turvallisuuspäälliköihin tai analyysi-insinööreihin.

IEC 61508 on paikoitellen monimutkainen. Tämän vuoksi koulutuksessamme otetaan esiin lukuisia käytännön esimerkkejä, jotta voimme antaa osallistujille selkeän ja yksinkertaisen tulkinnan standardista. Tarjoamme usein räätälöityjä automaation toiminnallista turvallisuutta koskevia koulutuksia. Näin ollen pystymme käsittelemään koulutuksessa aiheita, jotka liittyvät omaan alaasi.

Koulutuksemme liittyvät myös puolijohdin- sekä ohjelmistotyökalualoihin ja kattavat niiden koulutusvaatimukset alasta riippumatta.

Saat lisätietoja automaation toiminnallista turvallisuutta koskevasta koulutuksesta ottamalla yhteyden SGS:ään.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.