Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n tarjoama maa- ja metsätalouskoneiden toiminnallista turvallisuutta koskeva koulutus antaa osallistujille perustiedot alakohtaisista standardeista.

Maa- ja metsätaloudessa käytettävät koneet ovat yhä monimutkaisempia ja suurempia. Niistä aiheutuvien riskien vähentämiseksi maa- ja metsätalousalalla on oma toiminnallisen turvallisuuden standardi ISO 25119. Tässä standardissa määritellään vaatimukset, jotka ovat syntyneet ISO 13849:n pohjalta, ja niihin sisältyy myös useita IEC 61508 -standardin osia.

Koulutuksessa käydään läpi, kuinka tätä standardia koskevat monimutkaiset vaatimukset otetaan huomioon käytännössä. Tositapauksiin perustuvien esimerkkien avulla osallistujat oppivat, kuinka vaatimuksia sovelletaan olemassa oleviin kehitysprosesseihin.

Ota yhteyttä SGS:ään jo tänään ja varaa maa- ja metsätalouskoneiden toiminnallista turvallisuutta koskeva koulutus.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.