Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n NDT-koulutuskeskuksen TOFD-kulkuaikatekniikkakoulutus: koulutukset, tutkinnot ja todistukset henkilöstöllesi kulkuaikatekniikkaan (TOFD) perustuvien testausten tekemistä varten standardien mukaisesti.

Kulkuaikatekniikka (TOFD) on tärkeä ainetta rikkomattoman ultraäänitestauksen menetelmä, jota käytetään erityisesti vikojen tunnistamiseen. Tarkkojen kulkuaikatekniikkaan perustuvien testien edellytyksenä ovat koulutetut ja osaavat ammattilaiset. SGS:n NDT-koulutuskeskus tarjoaa maailman johtavaa koulutusta, tutkintoja ja sertifiointeja TOFD-kulkuaikatekniikan alalla, jotta henkilöstösi voivat suorittaa testit eurooppalaisten, kansainvälisten ja amerikkalaisten standardien mukaisesti.

Miksi kannattaa valita SGS:n NDT-koulutuskeskuksen TOFD-kulkuaikatekniikkakoulutus?

SGS:n NDT-koulutuskeskuksen palvelut:

  • Varmistamme henkilöstösi ammattitaidon ja sertifioinnin kulkuaikatekniikkaan perustuvien testien suorittamista varten tarvittavien standardien ja määräysten mukaisesti.
  • Tarjoamme TOPD-kulkuaikatekniikkaan perustuvaa testauskoulutusta ja tutkintoja PCN (Personnel Certification in Non-Destructive Testing) -järjestelmän ja kansainvälisten standardien, kuten EN ISO 9712 (tasot 1-3) mukaisesti.
  • SNT-TC-1A-koulutus, tutkinnot ja sertifioinnit yrityksesi kirjallisten käytäntöjen mukaisesti.
  • Kurssimme räätälöidään yrityksesi erityistarpeiden mukaan.

PCN-kokeen suorittajilla on oltava British Institute of Non-Destructive Testing (BINDT) -organisaation myöntämä ultraäänitestaustodistus vaadittavalta tasolta.

Maailman johtava TOFD-kulkuaikatekniikan testauskoulutus

SGS:n Kiinassa sijaitseva innovatiivinen NDT-koulutuskeskus tarjoaa ensiluokkaista TOFD-kulkuaikatekniikan testauskoulutusta ja sertifiointeja eurooppalaisten, kansainvälisten ja amerikkalaisten standardien mukaisesti.

Lisäksi SGS:n NDT-koulutuskeskus on saanut British Institute of Non-Destructive Testing (BINDT) -organisaation myöntämät valtuutetun tutkintolaitoksen (Authorized Qualifying Body, AQB) ja valtuutetun koulutusorganisaation oikeudet. Tämän ansiosta voimme tarjota valtuutetut koulutukset ja tutkinnot NDT-testauksia suorittaville teknikoille maailman kattavimman NDT-henkilöstön sertifiointijärjestelmän (PCN) puitteissa.

Kurssit järjestetään SGS:n Shanghaissa sijaitsevassa NDT-koulutuskeskuksessa tai asiakkaan omissa tiloissa kaikkialla maailmassa.

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja SGS:n NDT-koulutuskeskuksen koulutuksista, tutkinnoista ja sertifioinneista TOFD-kulkuaikatestauksen alalla.