Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n NDT-koulutuskeskuksen radiografinen tarkastuskoulutus: henkilöstösi koulutukset, tutkinnot ja sertifioinnit radiografisia tarkastuksia varten kansainvälisten standardien mukaisesti.

Radiografiset tarkastukset ovat rikkomattomaan aineenkoetukseen (NDT) perustuvia testejä, joissa käytetään radiografisia materiaaleja. Tästä syystä radiografiset tarkastukset on aina annettava vain koulutetun henkilökunnan tehtäväksi. SGS:n NDT-koulutuskeskus tarjoaa maailman johtavia koulutus-, tutkinto- ja sertifiointipalveluja, joiden ansiosta työntekijäsi voivat suorittaa radiografiset tarkastukset kansainvälisten standardien mukaisesti.

Miksi kannattaa valita SGS:n NDT-koulutuskeskuksen radiografiset tarkastuskoulutukset?

SGS:n NDT-koulutuskeskuksen palvelut:

  • tarjoamme radiografisiin tarkastuksiin ja tarkastustulosten tulkintaan liittyvää koulutusta, tutkintoja ja sertifiointeja
  • Tarjoamme radiografista tarkastuskoulutusta ja tutkintoja PCN (Personnel Certification in Non-Destructive Testing) -järjestelmän ja kansainvälisten standardien, kuten EN ISO 9712 (tasot 1-3) mukaisesti.
  • SNT-TC-1A-koulutus, tutkinnot ja sertifioinnit yrityksesi kirjallisten käytäntöjen mukaisesti.

Ennen radiografian testikokeen (taso yksi tai kaksi) suorittamista henkilöstösi on läpäistävä säteilyturvan perustason (BRS) koe. Tätä ei kuitenkaan vaadita radiografian testaustulosten tulkintakokeen suorittamista varten.

SGS:n NDT-koulutuskeskuksen johtavat radiografisen tarkastuksen koulutuspalvelut

SGS:n Kiinassa sijaitseva innovatiivinen NDT-koulutuskeskus tarjoaa ensiluokkaista radiografisiin tarkastuksiin liittyvää koulutusta ja sertifiointeja eurooppalaisten, kansainvälisten ja amerikkalaisten standardien mukaisesti.

Lisäksi SGS:n NDT-koulutuskeskus on saanut British Institute of Non-Destructive Testing (BINDT) -organisaation myöntämät valtuutetun tutkintolaitoksen (Authorized Qualifying Body, AQB) ja valtuutetun koulutusorganisaation oikeudet. Tämän ansiosta voimme tarjota valtuutetut koulutukset ja tutkinnot NDT-testauksia suorittaville teknikoille maailman kattavimman NDT-henkilöstön sertifiointijärjestelmän (PCN) puitteissa.

Kurssit järjestetään SGS:n Shanghaissa sijaitsevassa NDT-koulutuskeskuksessa tai asiakkaan omissa tiloissa kaikkialla maailmassa.

Tutustu palveluihimme ja lue lisää siitä, miten SGS:n NDT-koulutuskeskus voi tarjota henkilöstöllesi tarvittavat taidot radiografisten tarkastusten tekemiseen ja testitulosten tulkintaan kansainvälisten standardien mukaisesti.