Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n NDT-koulutuskeskuksen tunkeumanestetestauskoulutus: henkilöstösi koulutukset, tutkinnot ja sertifioinnit tunkeumanestetestauksia varten.

Tunkeumanestetestaus on erityinen rikkomatonta aineenkoetusmenetelmää (NDT) noudattava testi, jonka saavat suorittaa vain koulutetut henkilöt kansainvälisten standardien mukaisesti. SGS:n NDT-koulutuskeskus tarjoaa maailman johtavia koulutus-, tutkinto- ja sertifiointipalveluja, joiden ansiosta työntekijäsi voivat suorittaa tunkeumanestetestit kansainvälisten standardien mukaisesti.

Miksi SGS:n NDT-koulutuskeskuksen tunkeumanestetestauskoulutus?

SGS:n NDT-koulutuskeskuksen palvelut:

  • Varmistamme henkilöstösi ammattitaidon ja sertifioinnin tunkeumanestetestien suorittamista varten tarvittavien standardien ja määräysten mukaisesti.
  • Tarjoamme tunkeumanestetestauskoulutusta ja tutkintoja PCN (Personnel Certification in Non-Destructive Testing) -järjestelmän ja kansainvälisten standardien, kuten EN ISO 9712 (tasot 1-3) mukaisesti. 
  • SNT-TC-1A-koulutus, tutkinnot ja sertifioinnit yrityksesi kirjallisten käytäntöjen mukaisesti.
  • Kurssimme räätälöidään yrityksesi erityistarpeiden mukaan.

SGS:n NDT-koulutuskeskuksen johtavat tunkeumanestetestauskoulutukset

SGS:n Kiinassa sijaitseva innovatiivinen NDT-koulutuskeskus tarjoaa ensiluokkaista tunkeumanestetestauskoulutusta ja sertifiointeja eurooppalaisten, kansainvälisten ja amerikkalaisten standardien mukaisesti.

Lisäksi SGS:n NDT-koulutuskeskus on saanut British Institute of Non-Destructive Testing (BINDT) -organisaation myöntämät valtuutetun tutkintolaitoksen (Authorized Qualifying Body, AQB) ja valtuutetun koulutusorganisaation (Accredited Training Organization, ATO) oikeudet. Tämän ansiosta voimme tarjota valtuutetut koulutukset ja tutkinnot NDT-testauksia suorittaville teknikoille maailman kattavimman NDT-henkilöstön sertifiointijärjestelmän (PCN) puitteissa.

Kurssit järjestetään SGS:n Shanghaissa sijaitsevassa NDT-koulutuskeskuksessa tai asiakkaan omissa tiloissa kaikkialla maailmassa.

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja SGS:n NDT-koulutuskeskuksen koulutuksista, tutkinnoista ja sertifioinneista tunkeumanestetestauksen alalla.