Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n NDT-koulutusyksikön ainetta rikkomattomien koestusmenetelmien (NDT, non-destructive testing) koulutuspalvelut tarjoavat kattavat NDT-koulutuspalvelut, tutkinnot ja sertifioinnit henkilöstöllesi eurooppalaisten, kansainvälisten ja amerikkalaisten standardien mukaisesti.

Kaikilla ainetta rikkomattomia NDT-koestuksia suorittavilla henkilöillä on oltava hyväksytty koulutus ja sertifiointi. SGS:n Kiinassa sijaitseva innovatiivinen NDT-koulutuskeskus tarjoaa ensiluokkaista koulutusta, tutkintoja ja sertifiointeja eurooppalaisten, kansainvälisten ja amerikkalaisten standardien (esimerkiksi EN ISO 9712 ja ASNT) mukaisesti.

Lisäksi SGS:n NDT-koulutuskeskus on saanut British Institute of Non-Destructive Testing (BINDT) -organisaation myöntämät valtuutetun tutkintolaitoksen (Authorized Qualifying Body, AQB) ja valtuutetun koulutusorganisation (Accredited Training Organization, ATO) oikeudet. Tämän ansiosta SGS:n NDT-koulutuskeskuksella on oikeudet tarjota koulutusta ja tutkintoja NDT-teknikoille maailman kattavimman NDT-henkilöstön sertifiointijärjestelmän (Personnel Certification in Non-Destructive Testing, PCN) puitteissa.

Kurssit järjestetään SGS:n Shanghaissa sijaitsevassa NDT-koulutuskeskuksessa tai asiakkaan omissa tiloissa kaikkialla maailmassa.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää siitä, miten voit hyödyntää SGS:n NDT-koulutuskeskuksen koulutus- ja sertifiointipalvelut.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.