Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n prosessiteollisuudelle suunnattu toiminnallisen turvallisuuden koulutus auttaa vähentämään riskejä ja täyttämään asianmukaiset standardit.

Prosessiteollisuus oli osallisena kehityksen alkuunsaamisessa ja toiminnallisen turvallisuuden vakiinnuttamisessa. Vakava onnettomuus öljynjalostamolla sai asiantuntijat ympäri maailmaa miettimään toiminnallista turvallisuutta. Tästä prosessista kehittyi perusstandardi IEC 61508. Prosessiteollisuuden standardi IEC 61511 luotiin pian sen jälkeen.

Koulutusmoduuleissamme osallistujat oppivat soveltamaan IEC 61511 -standardia optimaalisesti. Osallistujat hyötyvät erityisesti kouluttajien kokemuksista toiminnallisen turvallisuuden edelläkävijöinä. Koulutus perustuu tapaustutkimuksiin, joita voidaan soveltaa suoraan toiminnan suunnitteluun liittyviin prosesseihin.

Lue lisää toiminnallisen turvallisuuden koulutuksestamme prosessiteollisuudelle. Ota yhteyttä lähimpään SGS:n toimistoon jo tänään.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.