Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n tarjoama koneiden toiminnallista turvallisuutta koskeva koulutus auttaa vähentämään riskejä ja täyttämään asianmukaiset standardit.

Koneturvallisuus määritellään monissa standardeissa. Koulutusmoduuleissamme tarjoamme ohjeita ja selvennystä tärkeimpiin standardeihin ja tämänhetkiseen lainsäädäntöön. Kokeneet kouluttajamme käyttävät havainnollisia esimerkkejä esittääkseen, kuinka standardit otetaan käyttöön olemassa olevissa toiminnoissa. Osallistujat saavat selkeää tietoa lainsäädännöstä ja määräyksistä – aina asianmukaisista standardeista konedirektiiviin.

Räätälöity koulutus voidaan suunnitella erityistä osa-aluetta varten, ja sen yhteydessä voidaan antaa syventävää tietoa määräysten noudattamisesta yrityksen päivittäisissä toiminnoissa.

Tarjonnassamme on lisäksi toiminnallisen turvallisuuden asiantuntijaohjelma. Olemme akkreditoitu palveluntarjoaja ja valikoimassamme on ajoneuvojen toiminnallisen turvallisuuden ammattitutkintoja (AFSP) ja ajoneuvojen toiminnallisen turvallisuuden erikoisasiantuntijan ammattitutkintoja (AFSE).

Lue lisää koneiden toiminnallista turvallisuutta koskevasta koulutuksestamme. Ota yhteyttä lähimpään SGS:n toimistoon jo tänään.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.