Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n toiminnallisen turvallisuuden koulutukseen kuuluu monenlaisia kursseja ja ammattitutkintoja.

Koulutuksemme ulottuvat yleiseltä tasolta erikoisalojen koulutuksiin, ja niiden avulla organisaatiot voivat minimoida riskit varmistamalla, että henkilöstö on asianmukaisesti koulutettu, jolloin vahingonkorvausvaatimusten todennäköisyys vähenee.

Koulutusmoduulimme räätälöidään vastaamaan tarpeitasi. Tarjoamme laajan valikoiman koulutusmahdollisuuksia lyhyistä johdantoluennoista päätöksentekijöille aina moduuleihin laitteiston ja ohjelmistojen kehittäjille sekä syventäviä koulutusviikkoja, jotka johtavat henkilökohtaisiin ammattitutkintokokeisiin.

Lisäksi voimme kehittää räätälöityjä kursseja ja työpajoja vastaamaan yrityksesi tarpeita. Suunnittelemme mielellämme räätälöidyn ratkaisun, joka kattaa kaikki erityisalueet ja auttaa päivittäisissä toiminnoissa.

Ota yhteyttä SGS:ään jo tänään ja varaa toiminnallisen turvallisuuden koulutus.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.