Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Yritykset eri puolilla maailmaa ovat viime vuosina tunnustaneet jaetun tiedon tärkeyden menestyksen avaimena. Monet organisaatiot pitävät epävirallista ja yrityksen sisäistä koulutusta tärkeänä liiketoiminnan ulkopuolisena palveluna.

Oppimispalvelujen hallintajärjestelmiä koskeva ISO 29990 -sertifiointi vastaa tarpeeseen luoda yleinen malli oppimispalvelujen tarjoajien ammattimaiselle toiminnalle ja laadulle. SGS tarjoaa kattavat ISO 29990 -standardin mukaiset auditoinnit ja varmistaa, että jokainen toiminnan vaihe vastaa oppimispalvelujen laadunvarmistuksen ISO-vaatimuksia.

ISO 29990:2010 on yhtenäinen standardi oppimispalvelujen tarjoajille, muun muassa yrityksille, ammatilliselle korkeakoulutukselle ja aikuiskoulutuskeskuksille kaikkialla maailmassa. Standardin mukainen sertifiointi takaa, että oppimiskokemuksen suunnittelu, kehitys ja tarjoaminen vastavat ISO-vaatimuksia. Auditointi- ja sertifiointiprosessi tuottaa myös nykyisen ohjelman avoimen analyysin ja toimii hyödyllisenä työkaluna tehokkaan ja oppijakeskeisen koulutuksen kehittämisessä.

SGS on maailman johtava sertifiointi- ja koulutuspalvelujen tarjoaja, ja riippumattomat auditointimme edustavat korkeinta laatua useilla eri aloilla. Kun pyydät SGS:n suorittamaan oppimispalvelujen hallintajärjestelmien ISO 29990 -sertifioinnin, hyödyt monivuotisesta kokemuksestamme, jonka olemme hankkineet vaatimustenmukaisuuden varmistamisesta ja organisaatioiden auttamisesta niiden kehittäessä laadukkaita koulutusohjelmia. Ota yhteyttä SGS:ään, niin kerromme, miten voit tarjota arvokkaamman koulutuspalvelun noudattamalla ISO 29990 -standardin periaatteita.