Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kontaktikeskuksen laadunvalvontajärjestelmän tarkastajien koulutukset SGS:ltä: hanki tarvittavat tiedot ja taidot EN 15838 -standardin mukaisten tarkastusten suorittamiseen.

Kurssimme avulla kehität tarvittavia taitoja ja saat lisätietoja kontaktikeskusten laadunhallintajärjestelmien toteuttamisesta ja tarkastusten suorittamisesta EN 15838 -standardin vaatimusten mukaisesti. EN 15838 -standardin periaatteissa määritetään tarkasti hallintajärjestelmät sekä tarkastukset ja jatkuvan parantamisen mahdollistavat järjestelmät.

Kurssi on tarkoitettu ISO 9001- ja/tai ISO 27001 -tarkastajille. Kurssi pidetään englannin kielellä, ja osallistujien tulisi siksi pystyä lukemaan vaivatta englanninkielisiä kurssimateriaaleja sekä asiakirjoja.

Koulutus kestää kolme päivää, ja sen päätteeksi järjestetään loppukoe. Loppukokeet hyväksytysti suorittaneet osallistujat saavat Lead Auditor -sertifikaatin SGS:ltä, joka toimii myös sertifiointiosapuolena.

Miksi kannattaa valita SGS:n kontaktikeskusten laadunhallintajärjestelmien ja Lead Auditor -tarkastajien koulutusohjelma?

Kurssien vetäjinä toimivat kontaktikeskusten EN 15838 -sertifiointiin perehtyneet, kokeneet asiantuntijat. Koulutus pohjautuu interaktiiviseen ja käytännönläheiseen opetustapaan, joka kartuttaa osallistujien tietoja ja taitoja mahdollisimman monipuolisesti.

Saat lisätietoja SGS:n EN 15838 -standardin mukaisista kontaktikeskusten laadunhallintajärjestelmien Lead Auditor -koulutuksista ottamalla yhteyttä meihin jo tänään.