Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Tietotekniikan koulutukset SGS:ltä – hanki tarvittava osaaminen alan johtavien standardien vaatimusten noudattamiseen ja käyttöönottoon.

Tietotekniikan koulutus auttaa varmistamaan, että organisaatio voi noudattaa alan johtavien kansainvälisten standardien vaatimuksia, muun muassa tietoturvallisuuden hallinnan (ISO 27001) ja tietotekniikkapalvelujen hallinnan (ISO 20000) standardeja. Tarjoamme myös muuta aiheeseen liittyvää koulutusta järjestelmien käyttöönottoon ja standardeihin liittyvän auditointipätevyyden hankkimiseen. Kurssien avulla osallistujat voivat kehittää ammattitaitoaan urasuunnitelmiensa mukaisesti ja organisaatio voi lisätä tehokkuutta, vähentää riskejä ja parantaa kilpailukykyä.

Miksi kannattaa valita SGS:n tietotekniikan koulutukset?

Olemme maailman johtava tietotekniikan koulutusten järjestäjä, ja kokemuksemme, resurssimme ja koulutusammattilaisemme auttavat sinua saamaan parhaan hyödyn koulutusbudjetistasi. Monipuoliset koulutusmenetelmät ja nopeutetut oppimistekniikat takaavat, että yksittäisten henkilöiden tai koko työvoiman koulutustavoitteet saavutetaan.

Jatka lukemista tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää tietotekniikan koulutuksistamme.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.