Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Opi ymmärtämään FSSC 22000 -sertifioinnin asettamat vaatimukset SGS:n järjestämän FSSC 22000 v5 -johdantokoulutuksen avulla.

Elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifiointi (FSSC) 22000 v5 tarjoaa kattavan lähestymistavan elintarviketurvallisuuden auditoimiseen ja sertifioimiseen. Tällöin tarjoutuu tilaisuus integroida se muihin hallintajärjestelmiin, kuten laadunhallintajärjestelmiin.

Kurssin kriteerit

Kurssi auttaa sinua

  • ymmärtämään elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmien globaalia FSSC 22000 -sertifiointiohjelmaa
  • kuvaamaan FSSC 22000 -sertifiointijärjestelmän historian
  • selittämään päivitykset versiosta 4.1 versioon 5
  • tunnistamaan ja arvioimaan ne erityisvaatimukset, joiden avulla estetään elintarvikepetoksia ja suojellaan elintarvikkeita

Kurssin onnistunut suorittaminen edellyttää, että osallistujat yltävät hyväksyttävään suoritukseen näillä alueilla.

Kurssitodistus

Opiskelijat, jotka osallistuvat koko kurssille, saavat osallistumistodistuksen.

Jos suoritat kurssin sähköisenä, se on suoritettava kokonaan ja lopullisessa arvioinnissa on osoitettava hallitsevansa vähintään 60 % sen sisällöstä. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet voivat ladata suorituksestaan todistuksen.

Esivaatimukset

Tämä kurssi on suunniteltu kokeneille elintarviketurvallisuuden ammattilaisille, jotka ymmärtävät hallintajärjestelmien merkityksen elintarviketurvallisuudelle. Jotta saat koulutuksesta suurimman mahdollisen hyödyn, ennen kurssin alkamista sinun on syytä hallita seuraavat elintarviketurvallisuuden hallinnan periaatteet ja konseptit:

  • Hallintajärjestelmän käyttöönotto tai käyttäminen elintarvikealalla Tämä sisältää yksityiset järjestelmät, kuten FSSC 22000, BRC ja/tai muut järjestelmät, jotka sisältävät hallintajärjestelmän komponentteja.
  • Ennakkoedellytykset, kuten määritelty teknisessä spesifikaatiossa ISO/TS 22002-1
  • Toimialan hyvien käytäntöjen tuntemus: maatalous (GAP), eläinlääketiede (GVP), valmistus (GMP), hygienia (GHP), tuotanto (GPP), jakelu (GDP) ja/tai kauppa (GTP) oman painopistealueesi mukaan
  • HACCP-periaatteiden tuntemus Codex Alimentarius -komission määritelmien mukaan

Kurssin sisältö

Koulutus kattaa seuraavat aiheet:

  • FSSC 22000 v5 -johdanto
  • Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmät
  • Elintarvikkeiden suojaaminen hyökkäyksiltä ja elintarvikepetosten estäminen
  • Yhteenveto FSSC 22000 v5 -muutoksiksta

Kurssin tiedot

Kurssin kesto: 1 päivää tai 45 minuuttia (yleiskatsaus)
Toteutusmenetelmä: luokkahuone- tai sähköinen opetus

Luotettu FSSC 22000 v5 -johdantokoulutus johtavalta yrityskouluttajalta

Maailman johtavana ammattilaiskoulutuksen järjestäjänä me tarjoamme käyttöösi ensiluokkaisen asiantuntemuksemme ja maailmanlaajuisen verkoston päteviä asiantuntijoita, joilla on laaja kokemus uusimmista käytännöistä. SGS Akatemia toimii yli 45 maassa ja kouluttaa yli 200 000 ammattilaista eri puolilla maailmaa.

Saat lisätietoja FSSC 22000 v5 -johdantokoulutuksesta tai voit varata paikan ottamalla yhteyttä meihin jo tänään.