Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n elintarvikekoulutukset: tehokasta laadun- ja turvallisuuden johtamisjärjestelmien mukaisiin vaatimuksiin, elintarvikehygieniaan, elintarvikkeiden jäljitettävyyteen ja liiketoiminnan tehostamiseen liittyvää koulutusta.

Kaikilla elintarvikealan johtavilla yrityksillä on jotain yhteistä: erittäin tehokas ja jatkuvaan toiminnan kehittämiseen sitoutunut henkilöstö. Perusteelliset elintarvikekoulutuksemme tarjoavat tarkat sekä perusteelliset tiedot ja käytännönneuvot, joiden avuilla saat parhaan hyödyn koulutusbudjetistasi. Lisäksi autamme osallistujia kehittämään ammattitaitotaan uralla etenemistä varten ja autamme samalla organisaatiotasi parantamaan tehokkuutta, vähentämään riskejä ja tehostamaan kilpailukykyä.

Miksi kannattaa valita SGS:n elintarvikealan koulutukset?

Maailman johtavana elintarvikealan koulutuksia tarjoavana tahona, SGS tarjoaa asiakkailleen vertaansa vailla oelvan kokemuksen, asiantuntemuksen ja resurssit. Globaali pätevien tarkastajien verkostomme tarjoaa tietoisuuteen, sisäisten tarkastajien koulutukseen sekä johtavien tarkastajien koulutukseen liittyvää tasokasta koulutusta. Riippumatta siitä onko koulutettavana yksi työntekijä vai koko henkilöstö, monipuoliset koulutusmenetelmät ja nopeutetut oppimistekniikat takaavat entistä tehokkaamman koulutukselle asetettujen tavoitteiden saavuttamisen.

Lue lisää elintarvikekoulutuksistamme ja ota meihin yhteyttä jo tänään.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.