Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n tarjoamat ympäristönhallintajärjestelmien parannusratkaisut auttavat yritystäsi noudattamaan ympäristömääräyksiä.

Luotettava ympäristönhallinta tarkoittaa, että käytössäsi ovat vaatimustenmukaiset ja jatkuvasti parannettavat ympäristönhallintajärjestelmät, jotka vastaavat alan parhaita käytäntöjä. Tämä auttaa yritystäsi myös noudattamaan kaikkia tarvittavia ympäristömääräyksiä. Hyvin hallinnoitu ja integroitu ympäristönhallintajärjestelmä auttaa yritystäsi käyttämään energiaa ja resursseja tehokkaammin, vähentää käyttökustannuksia ja takaa palvelujen jatkuvan kehittämisen. Sitoutumisesi ympäristöön voi myös avata uusia liiketoimintamahdollisuuksia ympäristötietoisten asiakkaiden kanssa.

Maailmanlaajuinen verkostomme tarjoaa käyttöösi asiantuntijat, joilla on ympäristöalan syvällinen tuntemus. Tarjoamme ympäristönhallintajärjestelmiin liittyviä auditointi-, koulutus-, sertifiointi-, verifiointi- ja päätöksenteon tukipalveluja. Ratkaisumme auttavat varmistamaan, että yrityksesi ympäristönhallintajärjestelmät ovat nykyisten määräysten, parhaiden käytäntöjen ja asiakkaiden tarpeiden mukaiset.

Ympäristöhallinta-alan edelläkävijänä tarjoamme myös valikoiman koulutusvaihtoehtoja, joilla voit varmistaa, että sinä ja työryhmäsi tunnette ympäristöalan ja sen määräysten viimeisimmät muutokset.

Olemme täydellinen kumppani vastaamaan ympäristönhallinnan haasteisiin yrityksesi puolesta. Aloita suunnittelu ottamalla yhteyttä valtuutettuun ympäristönhallinnan työryhmäämme jo tänään.