Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Liiketoiminnan jatkuvuuden hallintaa SGS:ltä: Luota meihin, kun haluat taata liiketoiminnan jatkuvuuden

Liiketoiminnan jatkuvuuden hallintajärjestelmien (BCMS) käyttö auttaa ymmärtämään kriittisiä liiketoimintaprosesseja ja keskeytysten vaikutuksia. Tarjoamamme logistiikkatuen ja muiden BCMS-palvelujemme avulla voit parantaa liiketoiminnan selviytymiskykyä, kehittää vahvat toipumisprosessit ja varmistaa liiketoiminnan pysyvyyden.

Voimme auttaa sinua parantamaan yrityksen riskiprofiilia vakuutusyhtiöiden silmissä, jotta hyödyt alhaisemmista vakuutusmaksuista ja täytät sääntelyviranomaisten, liiketoimintakumppaneiden ja muiden keskeisten sidosryhmien odotukset. Voimme auttaa yritystäsi myös lievittämällä häiriötilanteiden ja/tai keskeytysten taloudellisia vaikutuksia. Liiketoiminnan jatkuvuuden hallintajärjestelmämme voivat parantaa organisaation ja työntekijöiden selviytymismahdollisuuksia jopa katastrofin hetkellä.

Kun asiantuntijaverkostomme on käytössäsi, voit olla varma, että keskeytysten yhteydessä käytetyt ratkaisut ovat uusimpien käytäntöjen mukaisia. Asiantuntijamme esittelevät sinulle vakaimpien saatavilla olevien BCMS-standardien vaatimukset ja auttavat sinua parantamaan liiketoimintajärjestelmiesi suorituskykyä. Voimassa oleva liiketoiminnan jatkuvuuden hallinnan ISO 22301 -sertifikaatti takaa liiketoimintasi selviytymiskyvyn, ja me tarjoamme sekä sertifiointipalveluja että ISO 22301 -koulutusta.

Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet asiantuntijat, nykyaikaisimmat arviointimenetelmät ja maailmanlaajuisen toimintasäteen.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja monipuolisesta valikoimastamme liiketoiminnan jatkuvuuden hallintapalveluista.