Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Johdon kehittämisen koulutus SGS:ltä – hanki taidot, joka tarvitset liiketoiminnan parantamiseen ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

Johdon kehittämisen koulutukset antavat perusteelliset tiedot ja taidot, joilla voit taata liiketoiminnan jatkuvan parantamisen ja henkilöstön osaamisen kehittämisen. Johtamisen kurssien tarkoituksena on parantaa henkilökohtaista ja johtamistyön tehokkuutta sekä antaa osallistujille taidot, jotka he tarvitsevat urakehitykseen, sekä tarjota organisaatioille keinot parantaa tehokkuutta, vähentää riskejä ja lisätä kilpailukykyä.

Miksi valitsisin SGS:n tarjoaman johdon kehittämisen koulutuksen?

Olemme maailman johtava johdon kehittämisen koulutusten järjestäjä, ja kokemuksemme, resurssimme ja koulutusammattilaisemme auttavat sinua saamaan parhaan hyödyn koulutusbudjetistasi. Monipuoliset koulutusmenetelmät ja nopeutetut oppimistekniikat takaavat, että yksittäisten henkilöiden tai koko työvoiman koulutustavoitteet saavutetaan.

Lue lisää tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää johdon kehittämisen koulutuksistamme.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.