Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n öljy- ja kaasualan koulutuskurssit ovat räätälöityjä, osaavia ja käytännöllisiä öljy- ja kaasuteollisuuden koulutusratkaisuja.

Öljy- ja kaasualan koulutuksemme tarjoavat räätälöityä, käytännöllistä koulutusta monista eri aiheista, muun muassa öljyn mittauksesta hallinnansiirroissa, hävikinhallinnasta ja riskienhallinnasta. SGS Distance on tietokonepohjainen etäoppimiskurssi, joka takaa helpon pääsyn kursseille. Sen ansiosta koulutus on aina saatavilla siellä, missä internetkin, ja käyttäjä voi työskennellä omaan tahtiinsa valiten sopivan ajan ja paikan.

Tarjoamme myös julkisia kursseja, joilla on sama tehokas sisältö kuin SGS Distance -kurssilla, mutta jolla osallistuja voi tavata alansa kollegoita ja oppia yhdessä heidän kanssaan. Sekä julkisten että etäkurssien avulla osallistujat voivat kehittää ammattitaitoaan uransa edistämiseksi, ja samalla organisaatio voi lisätä tehokkuutta, vähentää riskejä ja parantaa kilpailukykyä.

Miksi kannattaa valita SGS:n öljy- ja kaasualan koulutus?

Olemme maailman johtava öljy- ja kaasualan koulutusten järjestäjä, ja vertaansa vailla olevan kokemuksemme, resurssimme ja koulutusammattilaisemme auttavat saamaan parhaan hyödyn koulutusbudjetista. Monipuoliset koulutusmenetelmät ja nopeutetut oppimistekniikat takaavat, että sekä yksittäisten henkilöiden että koko työvoiman koulutustavoitteet saavutetaan.

Lue eteenpäin tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää öljy- ja kaasualan koulutuskursseistamme.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.