Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kaivosalan tekniset koulutukset SGS:ltä – yleiskatsaus SGS:n käyttämiin tekniikoihin ja menetelmiin, joilla taataan yritysten kilpailuetu.

Jotta yritys pysyy ajan tasalla alan standardeista ja tekniikoista, henkilöstön on osallistuttava alan asiantuntijoiden järjestämiin mineraaliteollisuuden koulutuksiin. SGS on mineraalialan arvoketjun kattavien palvelujen edelläkävijä, ja meillä on vuosien kokemus. Kurssimme tarjoavat johdannon konsepteihin, menetelmiin ja tekniikoihin, joita eri puolilla maailmaa sijaitsevissa laboratorioissamme ja toimipisteissämme käytetään joka päivä.

Miksi kannattaa valita SGS:n tekniset koulutukset?

Yritysten kasvu vaatii henkilöstön jatkuvaa kehitystä. Tarjoamme perusteelliset tiedot, jotka kattavat muun muassa teoreettiset ja käytännön tiedot, alan viimeisimän kehityksen, edistysaskeleet ja tapaustutkimukset. Asiantuntemuksemme ansiosta olemme alan kärjessä, ja haluamme jakaa tätä asiantuntemusta myös etsintä- ja mineraaliteollisuudessa toimiville kumppaneillemme. SGS järjestää muun muassa seuraavat kurssit:

  • Liikkuvat metalli-ionit (MMI™) ja maaperän geokemia
  • Geometallurgia
  • Hiiliteollisuuden yleiskatsaus

Lue lisää tarjoamistamme kaivosalan teknisistä koulutuksista tai ota meihin yhteyttä.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.