Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n Life sciences -koulutuksissa käsitellään kattavasti toimialan erilaisia vaatimustenmukaisuus- ja hallintajärjestelmiä sekä standardeja.

Life sciences -toimialalla sovelletaan laajaa valikoimaa standardeja, lakeja ja hallintajärjestelmiä. Me tarjoamme laajaa koulutusvalikoimaa. Kursseilla käsitellään esimerkiksi biofarmaseuttisia tekniikoita, laboratoriohallintoa, terveydenhuollon laitteita ja farmasiaa.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää Life Sciences -koulutuksistamme.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.