Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Opi ymmärtämään päivitetyn standardin ISO 50001:2018 energianhallintajärjestelmille asettamat vaatimukset SGS:n johdantokurssin avulla.

Standardissa ISO 50001:2018 määritetään energianhallintajärjestelmän (Energy Management System, EnMS) perustamiselle, käyttöönotolle, ylläpidolle ja parantamiselle asetettavat vaatimukset. Tämä kurssi antaa yleiskatsauksen standardin ISO 50001:2018 vaatimuksiin ja valmiudet ymmärtää niitä.

Miksi kannattaa valita ISO 50001:2018 -johdantokoulutus SGS:ltä?

Kurssin avulla opit:

  • noudattamaan järjestelmällistä lähestymistapaa sellaisten prosessien luomiseksi, jotka parantavat energiaan liittyvää suorituskykyä ja energiatehokkuutta
  • sisällyttämään PDCA-mallin (Plan-Do-Check-Act) ja riskiperusteisen ajattelun hallintajärjestelmän prosesseihin, niin että voit hallita riskejä ja hyödyntää tilaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla
  • luomaan kulttuurin, jossa työntekijöitä kannustetaan ottamaan aktiivinen rooli energian säästämisessä sekä energian käytön ja kulutuksen parantamisessa.

Kurssitodistus

Opiskelijat, jotka osallistuvat koko kurssille, saavat SGS:n osallistumistodistuksen. Jos suoritat kurssin sähköisenä, se on suoritettava kokonaan ja lopullisessa arvioinnissa on osoitettava hallitsevansa vähintään 80% sen sisällöstä. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet voivat ladata suorituksestaan todistuksen.

Esivaatimukset

Esitietovaatimuksia ei ole. On kuitenkin suositeltavaa, että osallistujat tuntevat Annex SL -rakenteen.

Kurssin tiedot

Kurssin kesto: 1 päivä tai 45 minuuttia
Toteutusmenetelmä: luokkahuone- tai sähköinen opetus
Akkreditointi: SGS

Luotettava johdantokoulutus standardiin ISO/IEC 50001:2018 johtavalta yrityskouluttajalta

Maailman johtavana ammattilaiskoulutuksen järjestäjänä me tarjoamme käyttöösi ensiluokkaisen asiantuntemuksemme ja maailmanlaajuisen verkoston päteviä asiantuntijoita, joilla on laaja kokemus uusimmista käytännöistä. SGS Akatemia toimii yli 45 maassa ja kouluttaa yli 200 000 ammattilaista eri puolilla maailmaa.

Saat lisätietoja ISO 50001:2018 -johdantokurssistamme ottamalla meihin yhteyttä.