Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Koulutus antaa osallistujille yleiskatsauksen työterveyden ja -turvallisuuden OHSAS 18001 -standardin tarkoituksesta ja vaatimuksista.

Annamme osallistujille yleiskatsauksen OHSAS 18001 -standardin tarkoituksesta ja vaatimuksista sekä siitä, miten standardilla voi parantaa liiketoiminnan menetelmiä. Koulutuksen jälkeen osallistujat osaavat kuvata työterveyden ja -turvallisuuden hallintajärjestelmän tarkoituksen. Osallistujat osaavat myös kuvata OHSAS 18001:2007 -standardin tarkoituksen, vaatimukset ja perusteet, siihen liittyvän lainsäädäntökehyksen sekä sen, miten standardi edistää järjestelmän jatkuvaa kehittämistä.

Koulutus toimii johdantona kaikille OHSAS 18001 -standardiin perustuvan turvallisuudenhallintajärjestelmän kehityksessä, käyttöönotossa ja hallinnassa työskenteleville. Mikäli suunnittelet osallistuvasi myös muuhun OHSAS-koulutukseen, kuten sisäisen arvioinnin ja johtavan tarkastajan koulutukseen, tämän kurssin aikana saat OHSAS 18001 -standardista tiedot ja taidot, jotka luovat pohjan tarvittavan auditointiosaamisen kehittämiselle.

Kurssi koostuu esityksistä ja työpajoista.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää SGS:n OHSAS 18001 -standardin tietoisuuskoulutuksesta.