Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Tavaroiden ja palvelujen toimittajat ovat keskeisen tärkeitä useimmille lääketieteellisten laitteiden valmistajille siitä riippumatta, toimittavatko ne osakokoonpanoja vai suunnittelevatko ja valmistavatko ne kokonaisia laitteita.

Koulutus perustuu alihankkijoiden valvonnan parhaisiin käytäntöihin, jotka on kuvattu GHTF-ryhmän asiakirjassa "Quality Management Systems – Medical Devices – Guidance on the Control of Products and Services Obtained from Suppliers".

Tavallisten alihankkijoiden valvonnan lisäksi koulutuksessa kuvataan yksityiskohtaisesti omiin merkkeihin liittyvissä tilanteissa huomioitavat näkökohdat. Koulutus antaa osallistujille paremmat ja kustannustehokkaammat keinot alihankkijoiden valvontaan sekä paremmat riskienhallinnan keinot ulkoistuksen valvontaan.

Koulutus sisältää tapaustutkimuksia ja ryhmätöitä, jotka saattavat perustua asiakkaiden laitteisiin ja asiakkaita koskeviin tilanteisiin, jos kyseessä on yrityksen sisäinen koulutus.

Ota SGS:ään yhteyttä jo tänään, jotta saat lisätietoja SGS:n alihankkijoiden valvontaa ja kauppiaiden omia merkkejä koskevista koulutuksista.