Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Opi hallitsemaan FSC™:n alkuperäketju (CoC) -standardi ja sertifiointi sekä sen hyödyntäminen organisaatiossasi perusjärjestelmäkoulutuksen avulla.

Koulutuksessa esitellään FSC:n alkuperäketjun (CoC) standardi sekä opetetaan osallistujia määrittämään puutuotteiden alkuperä ja todistamaan, että tuotteet ovat peräisin sertifioiduista metsistä tai muista luotetuista lähteistä.

FSC:n alkuperäketjun perusjärjestelmät -kurssin tavoitteet

FSC:n alkuperäketjun sertifiointistandardiin STD-40-004 V3-0 (FSC CoC -standardi) perustuvaan koulutukseen osallistuvat perehtyvät seuraaviin aiheisiin:

 • CoC-järjestelmät ja normatiiviset asiakirjat 
 • FSC:n alkuperäketjun standardi:
  • Laajuus ja yleistiedot
  • Osa 1: Yleiset vaatimukset
  • Osa 2: CoC-vaatimusten hallinta
  • Osa III: Täydentävät vaatimukset
  • Osa IV: Kelpoisuusehdot

Kurssin suorittaminen edellyttää 100-prosenttista läsnäoloa sekä FSC:n alkuperäketjustandardien ja normatiivisten asiakirjojen sisällön ymmärtämistä vaadittavalla tasolla. Tämän yksipäiväisen kurssin hyväksyttävästi suorittaneet saavat osallistumistodistuksen.

Miksi kannattaa valita SGS:n järjestämä FSC:n alkuperäketjua käsittelevä koulutus?

Johtavana ammattilaiskouluttajana hyödynnämme vuosikausien mittaista globaalia kokemustamme ja tarjoamme tehokkaita oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia. Autamme yksilöitä, tiimejä ja yrityksiä menestymään. Kehitämme lahjakkuuksia ja teemme organisaatioiden jatkuvan kehittymisen mahdolliseksi. Asiantuntijakumppanimme tunnistavat kehittymistavoitteet yhdessä kurssin osallistujien kanssa ja tukevat heidän ammatillista kehittymistään.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää metsätuotealaa koskevasta koulutuksesta.