Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n kestohyödykkeitä käsittelevä koulutus – tutustu laatu- ja turvallisuuskysymyksiin sekä tuotteitasi koskeviin kansainvälisiin standardeihin ja määräyksiin.

Kestohyödykkeitä koskevien standardien ja määräysten ymmärtäminen on ala, jolla asiantuntema neuvonta on tarpeen. Kestohyödykkeitä käsittelevässä koulutuksessamme on kattava tarjonta laatu- ja turvallisuuskoulutusohjelmia, joissa tutustutaan siihen, miten standardien ja määräysten viimeaikaiset muutokset vaikuttavat tuotteisiisi ja miten voit varmistaa vaatimustenmukaisuuden.

Kurssimme kattavat monia hyödykkeitä, muun muassa astiat, kynttilät, kalusteet, vesijohtotuotteet, tee-se-itse-tuotteet, laitteet ja paperitavarat. Voimme varmistaa, että saat kattavat tiedot tuotteiden turvallisuudesta ja suorituskyvystä sekä kunkin tuotetyypin määräyksiin ja vaatimustenmukaisuuteen liittyvistä vaatimuksista.

Kurssimme kattavat nykyisen ja tulevan lainsäädännön, muun muassa REACH-, CPSIA-, CARB- ja Prop 65 -määräykset sekä alakohtaisen lainsäädännön. Koulutuksissa käsitellään tärkeitä standardeja, kuten FSC:n alkuperäketjua koskeva standardi ja BRC:n kuluttajatuotteiden maailmanlaajuinen standardi.

Miksi valitsisin SGS:n tarjoaman kestohyödykkeitä käsittelevän koulutuksen?

Olemme maailman johtava kestohyödykkeitä käsittelevien koulutuskurssien järjestäjä, ja kokemuksemme, resurssimme ja koulutusammattilaisemme auttavat sinua saamaan parhaan hyödyn koulutusbudjetistasi. Monipuoliset koulutusmenetelmät ja nopeutetut oppimistekniikat takaavat, että sekä yksittäisten henkilöiden että koko työvoiman koulutustavoitteet saavutetaan.

Ottamalla meihin yhteyttä saat lisätietoja siitä, miten kestohyödykkeitä käsittelevät koulutuskurssimme voivat auttaa organisaatiotasi.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.