Koulutuspalvelut HACCP-käyttöönotto- ja auditointikoulutus
Koulutuksessa esitellään HACCP-hallintajärjestelmien vaatimukset, järjestelmien käyttöönoton vaatima infrastruktuuri sekä HACCP-auditointi- ja -sertifiointiprosessit.

Koulutuksen jälkeen osallistujat
- ymmärtävät HACCP-standardin vaatimukset ja niiden suhteen teollisuushygieniaan tai elintarvike- ja tuoteturvallisuuteen
- tuntevat elintarvikkeiden ja juomien turvallisuuteen liittyvien riskien hallinnan seitsemän keskeistä HACCP-periaatetta
- osaavat kehittää ja ottaa käyttöön HACCP-suunnitelman
- hallitsevat HACCP-auditointitekniikat
- tuntevat sertifiointiprosessin.
Koulutus koostuu luennoista ja työpajoista.
Ottamalla yhteyttä SGS:n asiantuntijaan saat lisätietoja SGS:n HACCP-käyttöönotto- ja auditointikoulutuksesta.