Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Koulutuksessa esitellään HACCP-hallintajärjestelmien vaatimukset, järjestelmien käyttöönoton vaatima infrastruktuuri sekä HACCP-auditointi- ja -sertifiointiprosessit.

Koulutuksen jälkeen osallistujat

  • ymmärtävät HACCP-standardin vaatimukset ja niiden suhteen teollisuushygieniaan tai elintarvike- ja tuoteturvallisuuteen
  • tuntevat elintarvikkeiden ja juomien turvallisuuteen liittyvien riskien hallinnan seitsemän keskeistä HACCP-periaatetta
  • osaavat kehittää ja ottaa käyttöön HACCP-suunnitelman
  • hallitsevat HACCP-auditointitekniikat
  • tuntevat sertifiointiprosessin.

Koulutus koostuu luennoista ja työpajoista.

Ottamalla yhteyttä SGS:n asiantuntijaan saat lisätietoja SGS:n HACCP-käyttöönotto- ja auditointikoulutuksesta.