Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n elintarvikehygieniakoulutuspalvelut varmistavat, että organisaatiosi noudattaa toimialasi elintarvikehygieniaan liittyviä määräyksiä.

Elintarvikehygienia- ja turvallisuuskoulutus minimoi elintarvikkeiden saastumista tai ruokamyrkytysten mahdollisuutta suojaten täten sekä suurta yleisöä että mainettasi.

Tarjoamme työskentelemällä yhdessä maailmanlaajuisen elintarviketurvallisuuden koulutusmateriaalien toimittajan, Highfieldin, kanssa koulutusta elintarvikejalostajille, vähittäiskauppiaille, ravintoloille, pitopalveluille sekä erilaisille elintarviketoimitusketjussa mukana oleville organisaatioille. Jos yrityksesi kuuluu mihin tahansa näistä kategorioista, sinulla on laillinen velvollisuus

  • ottaa käyttöön elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä
  • varmistaa, että kaikki henkilökuntaan kuuluvat osallistuvat asiaankuuluviin elintarvikehygieniakoulutuksiin
  • ylläpitää riittäviä elintarvikehygieniastandardeja  

Myönnämme elintarviketurvallisuus- ja hygieniasertifioinnin niille, jotka osallistuvat koulutuksiimme, jotka on järjestetty kolmelle koulutustasolle:

  • Taso 1: Koulutukset alhaisen riskin elintarvikekäsittelijöille, jotka eivät ole suorassa kosketuksessa elintarvikkeisiin (esim. baarin henkilökunta, tarjoilijat, tiskaajat)
  • Taso 2: Koulutukset korkean riskin elintarvikkeiden käsittelijöille, jotka ovat kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa, tai niille, jotka ovat vastuussa kriittisestä valvontapisteestä – kuten yrityksesi HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) -suunnitelmassa korostetaan.
  • Taso 3: Koulutukset niille, jotka ovat työnjohto- tai johtoasemassa ja jotka ovat vastuussa elintarvikkeiden käsittelijöistä

Henkilökuntasi ja johtajiesi kouluttaminen hygienian parhaissa käytännöissä on tärkeä askel kehitettäessä elintarketurvallisuuskulttuuria. Siinä epäonnistuminen lisää elintarvikkeiden saastumisen riskiä ja suuren yleisön sairastumista. Tämä voi vuorostaan johtaa kuluttajien tyytymättömyyteen, mahdollisesti valtaviin oikeudellisiin kuluihin sekä hyvän maineesi ja markkinaosuutesi menettämiseen.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja, miten elintarvikehygieniakoulutuksemme voi auttaa sinua välttämään näitä ongelmia, varmistamaan lainsäädännön noudattamisen ja suojaamaan kuluttajia.