Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Hoiva- ja kotihoitoalan koulutus SGS:ltä – hanki tiedot ja taidot, hoita tarvitaan hoiva- ja kotihoitoalan laatu- ja turvallisuusvaatimusten hallintaan.

Alan ja sen koulutuksen viimeisimpien muutosten seuraaminen saattaa olla aikaavievää. Asiantuntijamme ovat ajan tasalla hoiva- ja kotihoitoalan tuotteiden kansainvälisten standardien ja määräysten muutoksissa sekä päivityksissä. Näin ollen voimme tarjota yrityksellesi valikoiman hoiva- ja kotihoitoalan koulutuksia, joiden avulla voit varmistaa viimeisimpien muutosten tuotteisiin sekä vaatimuksenmukaisuuteen kohdistamien vaikutusten sisäistämisen.

Tarjoamma muun muassa seuraavia koulutuksia:

  • kosmetiikan turvallisuusraportit ja toksikologiset riskinarvioinnit EU:n ja Yhdysvaltain markkinoille
  • hyvät valmistustavat (GMP) 
  • BRC-auditoinnit ja tietoisuus-, käyttöönotto- ja auditointikoulutus

Koulutuksissamme saat tuoreimmat ja tarkimmat tiedot nykyisestä sekä tulevasta lainsäädännöstä, muun muassa seuraavista:

  • EU:n kosmetiikkadirektiivi 76/768/ETY
  • REACH
  • Luokitusta, merkintöjä ja pakkaamista koskeva CLP-asetus
  • California Prop 65

Miksi valita SGS:n hoiva- ja kotihoitoalan koulutus?

Olemme maailman johtava hoiva- ja kotihoitoalan koulutuksien järjestäjä, ja kokemuksemme ja resurssimme auttavat yritystäsi hyödyntämään koulutusbudjettiasi parhaalla mahdollisella tavalla. Maailmanlaajuinen pätevien kouluttajien verkostomme antaa tarvittavat tiedot ja taidot hoiva- ja kotihoitoalan laatu- ja turvallisuusvaatimusten hallintaan.

Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää siitä miten hoiva- ja kotihoitoalan koulutuksemme voivat auttaa organisaatiotasi.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.