Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n kuluttajatuotteita koskevat koulutukset varmistavat tietoisuuden uusimmasta toimialan kehityksestä, ohjeista ja standardeista.

Jotta kuluttajatuoteteollisuuden yritykset pysyisivät kilpailijoitaan edellä, niiden työvoima tarvitsee ajan tasalla olevaa koulutusta. Kuluttajatuotteita käsittelevät koulutuksemme tarjoavat perusteellisen ymmärryksen sekä kuluttajatuoteteollisuuden perusteista että uusimmista vaatimuksista. Yritysten tarpeiden mukaan räätälöityjen kurssien avulla osallistujat voivat kehittää ammattitaitoaan urasuunnitelmiensa mukaisesti ja organisaatio voi lisätä tehokkuutta, vähentää riskejä ja parantaa kilpailukykyä.

Miksi kannattaa valita SGS:n kuluttajatuotteita käsittelevät koulutukset?

Olemme maailman johtava kuluttajatuotteita käsittelevän koulutuksen järjestäjä, ja kokemuksemme, resurssimme ja koulutusammattilaisemme auttavat yrityksiä saamaan parhaan hyödyn koulutusbudjetistaan. Monipuoliset koulutusmenetelmät ja nopeutetut oppimistekniikat takaavat, että sekä yksittäisten henkilöiden että koko työvoiman koulutustavoitteet saavutetaan.

Jatka lukemista tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää kuluttajatuotteita koskevista koulutuksistamme.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.